Jak to chodí v bistru FreshUP

Olga Hrochová.
Foto: Vojtěch Duda
Monday 6 April 2020, 15:58 – Text: (vim)

Univerzitu netvoří jen studenti a pedagogičtí a vědečtí pracovníci, ale také spousta lidí okolo, kteří se podílejí na zajištění chodu všech pracovišť, ať už jde o účetní, správce budov nebo třeba personál Správy kolejí a menz. A právě na facebookové stránce kolejí si můžete přečíst rozhovor s Olgou Hrochovou nejen o tom, jak vypadá běžný den v bistru FreshUP na přírodovědecké fakultě. Rozhovor, který vznikl ještě před omezeními souvisejícími s epidemií koronaviru, najdete zde.

Back

Privacy settings

We use cookies and any other network identifiers on our website that may contain personal data (e.g. about how you browse our website). We and some of the service providers we use have access to or store this data on your device. This data helps us to operate and improve our services. For some purposes, your consent is required to process data collected in this way. You can change or revoke your consent at any time (see the link at the bottom the page).

(Essential cookies enable basic functions and are necessary for the website to function properly.)
(Statistics cookies collect information anonymously. This information helps us to understand how our visitors use our website.)
(They are designed for promotional purposes, measuring the success of promotional campaigns, etc.)